Nyheter

Foreldreforum 2015 på Holmen Fjordhotell

Barne- og ungdomsrevmatikergruppen (BURG) ønsker å invitere til samlivskurs for foreldre til barn med revmatisk sykdom. Kurset vil bli avholdt på Holmen Fjordhotell i Asker over helgen 6.-8. november 2015.

» Les mer

Sentrale samlinger for BURGNorge 2015

- 17. - 19.4: Leder og likepersonssamling med årsmøte
- 19. - 21.6: Tenåringsweekend
- 31.7 - 7.8: Familiesamling
- 18 - 20.9: Ungdomsweekend
- 2. - 4.10: Familiehelg - P.S denne datoen har blitt endret etter først å skulle være 25.- 27.9.
- 6. - 8.11: Foreldreforum

» Les mer

Vi i BURG 1/2015

NYTT DESIGN!
I denne utgaven av Vi i BURG kan du lese om rettigheter, kommunevalget, hva som skjer i 2015 og mye mer. Vi har samarbeidet med et designbyrå for å gi bladet et nytt design, og er veldig fornøyde med resultatet. Håper det faller i smak hos deg også :-) God sommer fra BURG-kontoret!

» Les mer

Klart for Reæta opp, inntektene går til BURG Møre om Romsdal

or fjerde år på rad arrangerer Todalen Idrettslag mosjonsløpet Ræta opp. Løpet går av stabelen under Todalsdagen lørdag 27. juni, og inntektene går direkte til barn og unge med revmatisme og Start 4H i Todalen.

» Les mer

Meld deg på familiesamlingen 2015 nå

Barne- og ungdomsrevmatikergruppen, BURG, ønsker å invitere deg og din familie på familiesamling til Tanumstrand, Sverige, 30. Juli - 6. August 2015. Samlingen er for barn med Revmatisk sykdom (0-17år) og deres familier. Tanumstrand ligger ca.30 minutter syd for Strømstad mot Gøteborg. Stedet har 22 hytter der hver familie får hver sin hytte) og oppvarmet basseng med vann fra havet og en egen sandstrand.

» Les mer

Tenåringsweekend 2015

BURGNorge inviterer medlemmer mellom 13 og 17 år til Tenåringsweekend. Samlingen skal avholdes på idylliske Gurvika i Vestfold fra 19. til 21.juni.

» Les mer

Velkommen til en langhelg med andre ungdommer på Rikshospitalet

Denne helgen 23. - 25. oktober vil være for ungdommer med barneleddgikt i alderen 14 til 18 år. Dere vil bli ca. 12 stykker og bo på barnerevmaposten (Post 1). I tillegg til en vanlig sykehusinnleggelse, har vi laget et eget ungdomsprogram. Programmet sender vi når vi vet hvem som skal være med.

» Les mer

Samlinger og aktiviteter i 2015

Har barnet ditt fått en revmatisk sykdom? Er du selv ung revmatiker eller sliter med muskel & skjelettplager? Å treffe andre i samme situasjon og få råd fra folk som har opplevd samme type utfordringer som deg kan være veldig givende. Hvert år arrangerer BURG Norge samlinger der mestring, samhold, lek og erfaringsutveksling står i fokus.

» Les mer

Leder og likepersonssamling

BURGNorge ønsker med dette å invitere fylkesleder, et styremedlem og likepersoner fra hvert fylke til leder og likepersonssamling. Vi oppfordrer de fylkene som ikke har BURG grupper eller likemenn til å sende andre aktuelle kandidater, gjerne en ungdom eller forelder.

Trykk "les mer" og så på lenken for påmelding.

» Les mer

Utropstegn i farger

Ny fylkesgruppe startes i Oppland

Nå skal det startes opp BURG Fylkesgruppe i Oppland!
Interimstyret inviterer til årsmøte/stiftelsesmøte på Raufoss den 15. februar. Velkommen!

» Les mer

Nytt fra media

Error

RSS errors
.01.