Nyheter

Bli med på tenåringsweekend 2014 til London

Helgen 20. – 22. juni arrangerer BURGNorge tenåringsweekend til London. Du som er mellom 13 og 17 år, BURG medlem og har en revmatisk sykdom kan delta.
Bindende påmelding er satt til 30. april 2014, blir det fullt vil de som meldte seg på først bli prioritert. Gå inn på artikkelen og meld deg på!

» Les mer

Rapportering til BURG Norge

BURGs fylkesgrupper har et ansvar ofenfor sentralstyret og sentraladministrasjonen å sende inn møtereferater samt årsrapportskjema en gang i året, med mer. Her listes det opp hva som skal sendes inn og når.

» Les mer

SENTRALE SAMLINGER FOR BURGNORGE 2014

Aktivitetskalender for BURG Norge 2014

25. – 27. april: Landskonferanse
20. – 22. juni: Tenåringsweekend
15. – 29. juli: Familiesamling
22. – 24 . august: Ungdomsweekend

» Les mer

Familieopphold for familier som har barn med revmatisk sykdom og smerter i ledd.

Er hverdagen utfordrende? Blir fokuset lett på begrensningene? Er det vanskelig å få til en aktiv hverdag i familien? Hvordan er det å leve i en familie hvor noen stadig har smerter? Er det vanskelig å være søsken i en slik situasjon? Da kan dette være et opphold for deg og din familie!

» Les mer

Ungdomshelg - et tilbud til ungdom mellom 14 og 18 år som har en revmatisk sykdom.

Her er det muligheter for å bli kjent med andre ungdommer som kanskje kjenner seg igjen i felles utfordinger. Det vil også være fokus på ungdomsaktuelle temaer og overgangen til voksenavdelinger.

» Les mer

God jul og godt nyttår

Barne- og unges revmatikergruppe (BURG) vil takke så mye for samarbeidet i året som nesten er omme! Vi ser frem til nye aktiviteter, møter og godt samarbeid til glede for barn og unge med revmatisk sykdom også i 2014. Vi i Burg ønsker deg med dette en riktig god jul og godt nytt år!!

» Les mer

Foreldreforum

BURGNorge inviterte foreldre til barn med revmatisk sykdom under 18 år til foreldreforum - en helg med faglig påfyll, erfaringsutveksling i en sosial setting 15 – 17 november.

» Les mer

Familiesamling 2013

BURGNorge arrangerer årlig familiesamling for medlemmer i hele landet. Sommeren 2013 gjennomførte BURGNorge en vellykket familiesamling i Spania til fordel for å arrangere samlingen i Norge og Gurvika. Etter svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne den gangen, hadde BURGstyret et sterkt ønske om å kunne gjenta.

» Les mer

Vinneren av vervekonkurransen er kåret

Vi i BURG har hatt en landsomfattende vervekampanje, og takker alle som har deltatt. Etter loddtrekkning ble vinneren av et gavekort på et valgfritt Nordic Choice hotel i Norge Ludvig Thomassen fra Tjøme. Gavekortet inkluderer en weekend med overnatting og frokost for to personer i dobbelt rom. Gratulerer så mye!

» Les mer

Nytt fra media

Mer leddgikt hos rusmisbruker-barn

Dagens Medisin - Nyheter
07.04.2014

Humira topper lista

Helseinfo - Hjem
03.04.2014

Helse Nord kjøper rehabiliteringstjenester

Helse Nord - Aktuelt
03.04.2014