Nyheter

Tenåringsweekend 2016

Deltagere som har meldt seg på tenåringsweekend til Alta 22. - 24. januar 2016 vil bli kontaktet av BURGNorge etter at påmeldingsfristen har gått ut 1. des. Da vil du få informasjon om praktiske forhold rundt bestilling av fly oppmøtesteder og lignende.

» Les mer

Ungdomsweekend 2015

BURG inviterte 20 ungdommer og unge voksne til ungdomsweekend i Harstad 18. – 20. september. Det skulle bli en både opplevelsesrik og lærerik tur. Ungdommer fra hele Norge kom med bil, tog og fly for å dele en helg sammen. Mange har vært med på BURG sine turer før, mens andre får sitt første møte med oss på vår ungdomsweekend.

» Les mer

Foreldreforum 2015 på Holmen Fjordhotell

Barne- og ungdomsrevmatikergruppen (BURG) ønsker å invitere til samlivskurs for foreldre til barn med revmatisk sykdom. Kurset vil bli avholdt på Holmen Fjordhotell i Asker over helgen 6.-8. november 2015.

» Les mer

Sentrale samlinger for BURGNorge 2015

- 17. - 19.4: Leder og likepersonssamling med årsmøte
- 19. - 21.6: Tenåringsweekend
- 31.7 - 7.8: Familiesamling
- 18 - 20.9: Ungdomsweekend
- 2. - 4.10: Familiehelg - P.S denne datoen har blitt endret etter først å skulle være 25.- 27.9.
- 6. - 8.11: Foreldreforum

» Les mer

Vi i BURG 1/2015

NYTT DESIGN!
I denne utgaven av Vi i BURG kan du lese om rettigheter, kommunevalget, hva som skjer i 2015 og mye mer. Vi har samarbeidet med et designbyrå for å gi bladet et nytt design, og er veldig fornøyde med resultatet. Håper det faller i smak hos deg også :-) God sommer fra BURG-kontoret!

» Les mer

Klart for Reæta opp, inntektene går til BURG Møre om Romsdal

or fjerde år på rad arrangerer Todalen Idrettslag mosjonsløpet Ræta opp. Løpet går av stabelen under Todalsdagen lørdag 27. juni, og inntektene går direkte til barn og unge med revmatisme og Start 4H i Todalen.

» Les mer

Meld deg på familiesamlingen 2015 nå

Barne- og ungdomsrevmatikergruppen, BURG, ønsker å invitere deg og din familie på familiesamling til Tanumstrand, Sverige, 30. Juli - 6. August 2015. Samlingen er for barn med Revmatisk sykdom (0-17år) og deres familier. Tanumstrand ligger ca.30 minutter syd for Strømstad mot Gøteborg. Stedet har 22 hytter der hver familie får hver sin hytte) og oppvarmet basseng med vann fra havet og en egen sandstrand.

» Les mer

Tenåringsweekend 2015

BURGNorge inviterer medlemmer mellom 13 og 17 år til Tenåringsweekend. Samlingen skal avholdes på idylliske Gurvika i Vestfold fra 19. til 21.juni.

» Les mer

Velkommen til en langhelg med andre ungdommer på Rikshospitalet

Denne helgen 23. - 25. oktober vil være for ungdommer med barneleddgikt i alderen 14 til 18 år. Dere vil bli ca. 12 stykker og bo på barnerevmaposten (Post 1). I tillegg til en vanlig sykehusinnleggelse, har vi laget et eget ungdomsprogram. Programmet sender vi når vi vet hvem som skal være med.

» Les mer

Samlinger og aktiviteter i 2015

Har barnet ditt fått en revmatisk sykdom? Er du selv ung revmatiker eller sliter med muskel & skjelettplager? Å treffe andre i samme situasjon og få råd fra folk som har opplevd samme type utfordringer som deg kan være veldig givende. Hvert år arrangerer BURG Norge samlinger der mestring, samhold, lek og erfaringsutveksling står i fokus.

» Les mer